Aktuális infók

Aktuális információink között híreket, fontos tudnivalókat talál, melyek ásványvizünkről, a vízfogyasztás fontosságáról, környezetvédelmi újdonságokról, a vízpiac híreiről és akcióinkról tájékoztatják Önt.


Nyerje meg egyetlen jó válasszal az 5 db monti kulacs egyikét!

2015. július 25.

2015-ben számtalan téren megújulunk, többen Önök közül már találkozhattak ballonjaink új címkéjével. Ügyfeleinktől, akik már találkoztak az új dizájnnal, nagyon kedvező visszajelzéseket kaptunk. Ezt a kedvességet szeretnénk megköszönni nyereményjátékunkkal, amelyen 5 helyes megfejtő Monti sportkulacsot nyer!

Köszönjük , hogy minket választott!

A MONTIVÍZ Zrt. immár 13 éve jelen van a piacon, amely idő alatt az Önök bizalmának, valamint kiváló minőségű monti® ásványvizünknek köszönhetően piacvezetők lettünk.

2015-ben számtalan téren megújulunk, többen Önök közül már találkozhattak ballonjaink új címkéjével. A változtatás kizárólag a külső jegyeket érintette, a monti® ásványvíz a már megszokott kiváló minőségben jut  el a Balaton-felvidék 200 méter mély, védett víznyerőjéből az Ön poharába!

Ügyfeleinktől, akik már találkoztak az új címkével,
nagyon kedvező visszajelzéseket kaptunk.

Ezt a kedvességet szeretnénk megköszönni nyereményjátékunkkal,
amelyen 5 helyes megfejtő Monti sportkulacsot nyer!

 

Hogy mit kell ezért tennie?
Mindössze egy kérdésre kell helyesen válaszolnia:

Milyen virág található az új címkén?

A válaszokat 2015. augusztus 13-ig kell elküldenie a

MONTIVÍZ Zrt.-nek Facebook-on keresztül »

Sorsolás: 2015. augusztus 14. (péntek)

Üdvözlettel:

A MONTIVÍZ Zrt. csapata

További feltételek:

A játékban a MONTIVÍZ Zrt. alkalmazottai és azok családtagjai nem vehetnek részt. A nyeremény átadása vásárláshoz, regisztrációhoz, oldal kedveléshez nem kötődik. A nyeremények után a MONTIVÍZ Zrt. a vonatkozó költségeket, adót megfizeti, illetve azok postai kézbesítésének díját is vállalja.

A nyeremények sorsolása bárki által megtekinthető, nyilvános eseményen zajlik a MONTIVÍZ Zrt. Győr, Hűtőház u. 4. sz. alatti telephelyén 2015. augusztus 14.-én 15:00-tól. A MONTIVÍZ Zrt. munkatársai a nyertesekkel a sorsolást követően 3 munkanapon belül felveszik a kapcsolatot. Amennyiben a nyertes a megkeresésre augusztus 30-ig nem reagál, úgy a későbbiekben a nyeremény átételére nem jogosult. Helyette a MONTIVÍZ Zrt. 2015. augusztus 31-én pótnyertest sorsol.