Aktuális infók

Aktuális információink között híreket, fontos tudnivalókat talál, melyek ásványvizünkről, a vízfogyasztás fontosságáról, környezetvédelmi újdonságokról, a vízpiac híreiről és akcióinkról tájékoztatják Önt.


Tudatos szolgáltató a tudatos fogyasztóért

Tudatos szolgáltató a tudatos fogyasztóért 2019. május 03.

A Montivíz több mint 15 éve szolgáltatja környezetkímélő, kiváló minőségű hazai ásványvizét a Balaton-felvidékről országosan. Legyen ön is tudatos és vegye igénybe szolgáltatásunkat!

Az egészséges ivóvíz létfontosságú az emberi szervezet számára. A szervezetünket érő kedvezőtlen környezeti hatásokat, sok esetben, sajnos nem tudjuk befolyásolni. A víz talán az egyetlen, ami a mi döntésünk, hogy mennyit és milyet fogyasztunk.

Lobbi tevékenységtől függetlenül, valóban sok esetben a csapvíz jó minőségben elérhető lenne, ha a hozzá kapcsolódó eszközrendszer minősége nem befolyásolná. A Montivíz ezért is fektet nagy handsúlyt arra, hogy a kiváló minőségű természetes ásványvizünket, a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő vízadagoló berendezésekkel szolgáltassa.

Tisztában kell lennünk azzal a ténnyel, hogy a víz is élelmiszer, melyet naponta a legnagyobb mennyiségben juttatunk be a szervezetünk számára. Arról nem is beszélve, hogy az elfogyasztott ételekhez is 70%-ban vizet használnak fel a gyártók, éttermek és mi magunk is, amikor főzünk.

Legyünk a vízfogyasztásban is sokkal tudatosabbak és fogyasszunk kifogástalan minőségű vizet!