rólunk

A 2002-ben alakult Montivíz Zrt. a magyarországi ballonos ásványvíz forgalmazó piac legdinamikusabban fejlődő szereplője.


Cégünk monti® márkanevű termékével és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásaival – ásványvíz házhozszállítás és ballonos ásványvíz adagoló automaták bérbeadása és szervízelése - minőségi ellátást kínál partnereinek.

Az alacsony nátriumtartalmú és kiváló ásványianyag-összetételű monti® természetes ásványvíz – amely 19 literes ballonos kiszerelésben kerül forgalomba - Monostorapátiban tör felszínre és egy hozzáértő és segítőkész csapat segítségével kerül egyenesen az Ön otthonába vagy munkahelyére.

Komplett szolgáltatást kínálunk, mellyel cégünk leveszi az Ön válláról az ásványvíz beszerzés összes nehézségét.

Ugye Ön sem kedveli, ha ásványvizes palackokat kell cipelnie, a rengeteg szemétről gondoskodnia, ha nyáron a hűtő felét elfoglalják az ásványvizes flakonok?
Ügyfeleink formatervezett háziforrásaink által igény szerint juthatnak hozzá a hideg, meleg, vagy szénsavval dúsított ásványvizünkhöz.

Ismerjen meg minket és meglátja, a monti® ásványvíz az egészséges és természetesen kényelmes választás az Ön számára is!